Concurs național „Viața s-a mutat pe internet” – Secțiunea DESENE

Le mulțumim tuturor elevelor și elevilor care au trimis povești și desene în cadrul concursului „Viața s-a mutat pe Internet”! Am primit  desene de la copii de vârste diferite din mai multe județe. Creativitatea voastră e debordantă și abia așteptăm să  privim toate desenele pe îndelete! Suntem impresionate de faptul că atâția dintre voi au găsit timpul să  deseneze (da, unii au simțit nevoia și să scrie, și să deseneze  ) într-o perioadă dificilă în care mulți sunteți, probabil, (supra)aglomerați și sătui de tehnologie. Sperăm că activitatea artistică a fost și un prilej de a uita de probleme sau de a le transfigura.

Le mulțumim cadrelor didactice care au avut bunăvoința de a aduna și de a ne trimite poveștile și desenele elevilor mai mici care nu se descurcau cu instrumentele digitale!

Apreciem sprijinul acordat în popularizarea concursului nostru printre elevii dumneavoastră! Deși volumul publicat în format fizic va include doar materialele selectate, tot ceea ce ați trimis va fi publicat pe site-ul teatrului în format digital. Vom reveni cu informații despre componența juriului și procedura de selecție.