Tele-City

septembrie-noiembrie 2016
„Tele-City” este o platformă de cercetare interdisciplinară, care își propune să exploreze aplicabilitatea în educație a performance-ului telematic, precum și specificitatea participării publicului la acțiunea artistică prin intermediul tehnologiei. Performance-ul telematic se desfășoară simultan în două spații diferite, conectate prin video-conferencing pe Internet.
Acest proiect este organizat de Teatrul „George Ciprian” Buzău și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Catalog Performance-uri Tele-City

Vizionați performance-urile dând click pe fiecare titlu! În luna octombrie 2016, 110 elevi de liceu din Buzău, Iași, Brașov și Brăila au creat performance-uri telematice participative pornind de la spații cu valoare culturală și personală din orașele lor. Cu alte cuvinte, acești oameni foarte tineri au pășit în necunoscut și s-au expus public, prin Internet,…
Citeste mai mult

Tele-City Brașov

Obiectivele din Brașov alese de elevii de la Colegiul Național „Andrei Șaguna” în cadrul proiectului TELE-CITY. Dați click pe fiecare link pentru a accesa scenariile elevilor referitoare la fiecare obiectiv. Casa Armatei Rectoratul Universității „Transilvania” Biblioteca Județeană „George Barițiu” Piața Unirii Biserica „Sf. Nicolae” Prima Școală Românească Biserica „Buna Vestire” Casa Nr. 10 de de Strada Mihai Eminescu Școala…
Citeste mai mult

Tele-City Brăila

Obiectivele din Brăila alese de elevii de la Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” în cadrul proiectului TELE-CITY. Dați click pe fiecare link pentru a accesa scenariile elevilor referitoare la acel obiectiv.   Parcul Monument Sala Danubius Hotel Belvedere Fluviul Dunărea Castelul de apă Hrubele Grădina Publică Casa memorială „Panait Istrati” Strada Regală Muzeul  „Carol I” Grup Statuar…
Citeste mai mult

Tele-City Iași

Obiectivele din Iași alese de elevii de la Colegiul Național Iași în cadrul proiectului TELE-CITY. Dați click pe fiecare link pentru a accesa scenariile elevilor referitoare la acel obiectiv (vor fi încărcate în curând). Muzeul ,,Mihail Sadoveanu” (grădina din fața muzeului, muzeul, turnul) Statuia lui Mihail Kogălniceanu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (Sala Pașilor Pierduți, galeria temporară);…
Citeste mai mult

Tele-City Buzău

Obiectivele din Buzău alese de elevii de la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” în cadrul proiectului TELE-CITY. Dați click pe fiecare link pentru a accesa scenariile elevilor referitoare la acel obiectiv. Bazinul Olimpic Atlantis (Parcul Tineretului) Amfiteatrul (Parcul Tineretului) Vila „Albatros” (Parcul Marghiloman) Labirintul (Parcul Marghiloman) Podul (Parcul Marghiloman) Bustul lui Bogdan Petriceicu Hasdeu Biserica Banu Casa…
Citeste mai mult

Artiști selectați în echipa Tele-City

Artiștii selectați pentru a face parte din echipa TELE-CITY sunt: Buzău: Armine Vosganian - actriță, regizoare de film Brașov: Bianca Trifan - dramaturg, teatrolog Brăila: Daniel Onoae - actor Iași: Andreea Darie - actriță
Citeste mai mult

Prezentare Tele-City

septembrie-noiembrie 2016 „Tele-City” este o platformă de cercetare interdisciplinară, care își propune să exploreze aplicabilitatea în educație a performance-ului telematic, precum și specificitatea participării publicului la acțiunea artistică prin intermediul tehnologiei. Performance-ul telematic se desfășoară simultan în două spații diferite, conectate prin video-conferencing pe Internet. Partea centrală a proiectului se va derula în două etape de…
Citeste mai mult

Open Call pentru artiști!

OPEN CALL TELE-CITY pentru artiști de teatru, film, new media sau performance! Data limită pentru aplicații: 1 septembrie 2016   Profilul căutat: - Pregătire în domeniul teatrului, al filmului, new media sau performance art. Poți fi: actor/performer, dramaturg/scenarist, regizor (de teatru sau film), sau pur și simplu artist – dar trebuie să demonstrezi preocupări relevante…
Citeste mai mult

Măsuri care privesc accesul şi contactul cu publicul

  1. La intrare se va efectua un triaj observaţional şi nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree), temperatura max. 37,3.
  2. Se va realiza termometrizarea spectatorilor/vizitatorilor. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie;
  3. Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/non-medicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul;
  4. Accesul în spaţiu se face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m;
  5. Persoanele îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare;
  6. Intrarea/ieşirea sunt separate, unice, pentru facilitarea menţinerii distanţei fizice;
  7. Accesul se face pe timpi cu până la o oră înainte de eveniment pentru a evita aglomeraţia.
  8. Bilete NU vor avea locuri nominale.
  9. Bilete se pot achiziționa doar online sau de la Agenția de Bilete a Teatrului „George Ciprian” situată bdul. Nicolae Bălcescu nr. 37
  10. Intrarea în sală se face în ordinea venirii începând cu primul loc marcat din primul rând disponibil. (Rândul C)
  11. În ziua spectacolului biletele se pot achiziționa de la Agenția de Bilete a Teatrului „George Ciprian” situată bdul. Nicolae Bălcescu nr. 37sau online cu maxim 30 de minute înainte de spectacol.
  12. Biletele vor fi scanate; se va evita ruperea sau atingerea biletelor;
  13. Participanţii au obligaţia purtarea măştii de protecţie;
  14. În cazul utilizării toaletelor se va respecta distanţa obligatorie de minimum 1,5 m;
  15. După şi/sau înaintea fiecărui eveniment se realizează dezinfectarea cu substanţe biocide autorizate a tuturor scaunelor, pufurilor etc.;
  16. Se interzice consumul de mâncare şi băutură în locaţie.