Open Call pentru artiști!

telecity-Model
OPEN CALL TELE-CITY pentru artiști de teatru, film, new media sau performance! Data limită pentru aplicații: 1 septembrie 2016
 
Profilul căutat:
- Pregătire în domeniul teatrului, al filmului, new media sau performance art. Poți fi: actor/performer, dramaturg/scenarist, regizor (de teatru sau film), sau pur și simplu artist – dar trebuie să demonstrezi preocupări relevante pentru acest proiect;
- Interes pentru nou, pentru cercetare artistică, dorința de a sparge barierele dintre arte, de a submina clasificările rigide; curajul de a-ți asuma riscuri artistice;
- Aplecare către pedagogie, către lucrul cu elevi de liceu;
- Abilități de lucru în echipă;
- Îndemânare în lucrul cu tehnologia mobilă (smartphone, date mobile, aplicații de comunicare prin Internet: Hangouts, Skype)
- Trebuie să locuiești în Buzău/București, Brașov, Iași sau Brăila, cazarea fiind asigurată doar pentru etapele de proiect din Buzău. E important să cunoști orașul respectiv.
- Vârsta: maxim 30 de ani.
 
Pentru a aplica, te rugăm să trimiți pe mail până la data de 1 septembrie 2016 inclusiv (ora 23:59):
1) CV-ul
2) Portofoliul artistic în format electronic, care să conțină poze din spectacolele/filmele/performance-urile realizate de tine și eventual scurte descrieri/recenzii ale acestora – doar cele mai relevante) – dacă ai un site de prezentare, poți trimite link-ul către acesta în loc de portofoliu.
3) O scrisoare de maxim 20-25 de rânduri (pag. A4, Arial 11) în care să ne spui de ce dorești să participi la proiect.
4) Precizează la începutul scrisorii și în mail în care oraș dorești să participi: Buzău (3 oct – 16 oct), Iași (3 oct – 16 oct), Brașov (17 oct-30 oct) sau Brăila (17 oct-30 oct). Atenție! Cu excepția Buzăului, unde acceptăm și aplicații din București, trebuie să locuiești în orașul respectiv!
Aplicațiile vor fi selectate până la data de 6 septembrie 2016, iar candidații de pe lista restrânsă vor fi invitați la un interviu la Buzău/București. În urma interviului vom alege artiștii câștigători - un singur artist pentru fiecare oraș!
 
Te rugăm să trimiți informațiile de mai sus la ambele adrese: marina.hanganu@gmail.com (Marina Hanganu - coordonator de proiect) și ion_mircioaga@yahoo.com (conf.univ.dr.Ion Mircioagă - artist asociat).
 
Pentru mai multe informații, descărcați documentul pdf:
pe fond alb
 „Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.”