La TEATRU de DRAGOBETE!

La TEATRU de DRAGOBETE!

Pe 23 februarie 2021 Teatrul „George Ciprian” cu sprijinul Consiliului Județean Buzău vă invită să sărbătorim împreună ziua iubirii, DRAGOBETE!
Pe 24 februarie Teatrul „George Ciprian” Buzău sărbătorește românește ziua iubirii, Dragobetele cu spectacolul BARZA DOMNULUi MiNiSTRU de Andre Roussin, în regia lui Lucian Iancu.

Și anul acesta am pregătit o serie de surprize pentru îndrăgostiți; bilete gratuite, certificate de căsătorie, fotografii la Poarta lui Dragobete și alte surprize.
Pentru iubitorii de teatru am creat o ofertă de nerefuzat!
Teatrul „George Ciprian” oferă și anul acesta bilete gratuite la piesa BARZA DOMNULUI MINISTRU din 24 februarie, ora 19:00, celor care s-au căsătorit pe 24 februarie ori sunt născuți la această dată! Mai mult decât atât, toți îndrăgostiții care vor fi prezenți în data de 24 februarie la teatru vor primi certificate de căsătorie pentru 1 zi.
Condițiile de participare sunt simple:
Dacă v-ați căsătorit pe 24 februarie (în orice an) ori sunteți născut pe 24 februarie vă așteptăm la teatru cu certificatul de naștere/căsătorie și veți primi O INVITAȚIE la spectacolul BARZA DOMNULUi MiNiSTRU din 24 februarie, ora 19.00.
ATENȚIE! Înscrierile au loc până vineri, 19 februarie, ora 13.00!
„Poarta lui Dragobete” este locul special amenajat pentru dumneavoastră. Aici veți avea ocazia de a crea o amintire de neuitat. Chiar dacă este un an special dorim să păstrăm vii obiceiurile.
Sărbătoarea iubirii, Dragobetele, aduce și alte surprize …
Vă așteptăm la teatru!
🔖Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Teatrul „George Ciprian”, Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, dar și online de pe site-ul Teatrului
https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php
🔖Mai multe informații cu privire la spectacole și bilete găsiți pe site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro sau la numerele de telefon: ☎️ 0740.496.561 și ☎️ 0760.553.761.
Programul integral poate fi consultat pe www.teatrulgeorgeciprian.ro secțiunea CALENDAR și pe pagina de Facebook și Instagram a Teatrului George Ciprian.

Măsuri care privesc accesul şi contactul cu publicul

 1. La intrare se va efectua un triaj observaţional şi nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree), temperatura max. 37,3.
 2. Se va realiza termometrizarea spectatorilor/vizitatorilor. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie;
 3. Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/non-medicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul;
 4. Accesul în spaţiu se face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m;
 5. Persoanele îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare;
 6. Intrarea/ieşirea sunt separate, unice, pentru facilitarea menţinerii distanţei fizice;
 7. Accesul se face pe timpi cu până la o oră înainte de eveniment pentru a evita aglomeraţia.
 8. Bilete NU vor avea locuri nominale.
 9. Bilete se pot achiziționa doar online sau de la Agenția de Bilete a Teatrului „George Ciprian” situată bdul. Nicolae Bălcescu nr. 37
 10. Intrarea în sală se face în ordinea venirii începând cu primul loc marcat din primul rând disponibil. (Rândul C)
 11. În ziua spectacolului biletele se pot achiziționa de la Agenția de Bilete a Teatrului „George Ciprian” situată bdul. Nicolae Bălcescu nr. 37sau online cu maxim 30 de minute înainte de spectacol.
 12. Biletele vor fi scanate; se va evita ruperea sau atingerea biletelor;
 13. Participanţii au obligaţia purtarea măştii de protecţie;
 14. În cazul utilizării toaletelor se va respecta distanţa obligatorie de minimum 1,5 m;
 15. După şi/sau înaintea fiecărui eveniment se realizează dezinfectarea cu substanţe biocide autorizate a tuturor scaunelor, pufurilor etc.;
 16. Se interzice consumul de mâncare şi băutură în locaţie.