Fapte vitejești

FAPTE VITEJEȘTI

Spectacol pentru copii: 6+ ani
Durata: 40 de minute + discuții între actori și public (15-30 min)

Un spectacol despre modul în care cei mici (dar și cei mari) își pot învinge fricile.

Biletele se vând online și în curând se vor putea achiziționa și de la casa de bilete a Teatrului „George Ciprian” (cel mai probabil începând de marți, 11 aprilie - vă vom anunța de îndată ce se vor pune în vânzare la casa de bilete).
Preț bilet individual: 20 lei/pers
Preț pentru grupurile de minim 10 persoane: 15 lei/pers
BILETE ONLINE pe site-ul:
https://eventbook.ro/…/bilete-spectacol-umbre-dans-muzica-l…

Un spectacol de:
Ruxandra Coman
Paul Dunca
Selma Dragoș
Smaranda Găbudeanu
Cristina Lilienfeld
Răzvan Rotaru

Muzica originală, sunet și muzica live:
Marian Câțu (Rufi) & George Turliu

Light design:
Alexandros Raptis

Descriere:
Ce este frica? Ce înseamnă să fii curajos? Odată înțeleasă, frica e mai mică, nu te mai poate copleși. Atunci când vorbești despre ceea ce simți, în loc să te despartă de ceilalți, fricile tale te vor apropia de ei.
Plecăm de la frici ușor de recunoscut: frica de păianjeni, frica de apă, frica de întuneric și, după ce am recunoscut bine senzația, ne apropiem de fricile pe care mai greu le menționăm la întrebarea „De ce te temi?”. Vorbim în imagini și muzică despre teama de a-i pierde pe cei dragi, teama de schimbare, teama de a greși, teama de a nu te integra între ceilalți, de a fi respins, teama că nu vei fi niciodată bun la toate, iubit de toți, copilul perfect, cu totul lipsit de orice defect.
Dupa spectacol, invităm copiii la o discuție, pentru a le oferi ocazia de a procesa ceea ce au văzut și trăit în timpul reprezentației. Discutăm împreună despre ce ne sperie, cu cine putem vorbi despre asta, ce facem pentru a ne depăși fricile.

Producător: PETEC (Asociația pentru teatru și carte). În parteneriat cu Centrul Național al Dansului. Proiect finanțat de ARCUB în programul „Ești București”.