Cu ocazia Sărbătorilor Pascale Teatrul „George Ciprian” vă invită să vizionați online cea mai recentă premieră – „Faza lungă” de Catherine Aigner

În aceste clipe dificile, când arta teatrului este amenințată pretutindeni în lume, ne păstrăm convingerea că teatrul va găsi mereu un mod de a supraviețui și de a renaște din ruine - pentru că oamenii au nevoie de povești, de artă și pentru că simțim în continuare nevoia unei experiențe comune.

Acesta este și motivul pentru care Teatrul „George Ciprian” vă invită cu ocazia Sărbătorilor Pascale să vizionați online cea mai recentă premieră - „Faza lungă” de Catherine Aigner (traducerea Victor Scoradeț), în regia lui Octavian Jighirgiu, cu actorii Dan Clucinschi, Andreea Darie, Vlad Nicolici și Irina Ungureanu.

Spectacolul va fi disponibil online pe canalul de YouTube teatrulgeorgeciprian.pr dar și pe pagina de Facebook a Teatrului „George Ciprian”. Vizionarea va fi diponibilă de duminică, 19 aprilie 2020 începând cu ora 9.00  până marți, 21 aprilie 2020, ora 9.00.

„Totul ia forma unui thriller cu accente comice, o savuroasă poveste de viață ce va ține spectatorii cu sufletul la gură. (...) Spectacolul e o ramă ce încadrează perfect jocul dintre aparență și esență, stârnind în fiecare dintre noi nevoia de a-și evalua propria existență” (Octavian Jighirgiu).

https://www.youtube.com/watch?v=H4GblmVDcfg