CONFERINȚELE LIVE ”Pentru tine, Femeie și Mamă”

COMUNICAT DE PRESĂ

 CONFERINȚELE LIVE ”Pentru tine, Femeie și Mamă”

            Consiliul Județean Buzău, împreună cu Teatrul ”George Ciprian”, organizează în luna martie două conferințe live dedicate Femeilor și Mamelor din județul Buzău, în semn de admirație, respect și recunoștință față de rolul acestora în familie și în societate.

Evenimentele îl vor avea ca invitat pe Dan Puric, căruia i se va alătura pe scenă Lavinia Bădeanu, în calitate de mamă și strateg în comunicare.

Accesul la spectacole este gratuit, în baza invitațiilor oferite de Consiliului Județean Buzău. Invitațiile pot fi descărcate accesând următorul link https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php?month=3&year=2024.

Ca în fiecare an, Consiliul Județean Buzău celebrează Luna Femeii cu solemnitate, amintind cu respect și apreciere valorile feminine ce trebuie întotdeauna prețuite – maternitatea, eleganța, devotamentul, grija față de copii și familie, răbdarea, spiritul de sacrificiu și dragostea necondiționată. Pentru toate acestea, și pentru multe altele, doamnele și domnișoarele din județul Buzău sunt invitate să primească un binemeritat cadou – două spectacole live cu un concept unic, reunite sub denumirea Pentru tine, Femeie și Mamă”.

 

”Din fericire, de-a lungul timpului, societatea a evoluat foarte mult, iar rolul esențial al femeii ca element central al comunității, dar și al familiei primește recunoaștere universală. An de an am dedicat diferite evenimente doamnelor, dar anul acesta am pregătit un cadou cu totul și cu totul special - două conferințe live care să fie hrană spirituală pentru mame, dar și pentru toate doamnele și domnișoarele. Vor fi dezbateri despre familie, despre iubire și despre cum reușesc femeile să definească societatea viitoare prin educația pe care o oferă copiilor și prin rolul lor activ în orice domeniu al vieții profesionale.”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

 

Cu tematici complementare și valențe cultural-educative, conferințele vor avea loc pe 5 Martie, de la ora 19:00 - ”Despre Iubire” și pe 12 Martie, tot de la ora 19:00 - ”Despre Familie și Educația Copiilor”, în sala de spectacole a Teatrului ”George Ciprian”.

Prima dintre cele două conferințe va aduce în fața publicului un omagiu Femeilor și Mamelor, din perspectiva multifațetată  a Iubirii – iubire de mamă, iubire de soție, iubire de familie, iubire de Dumnezeu. Vor fi subliniate tehnicile și tacticile de comunicare utilizate la nivel mondial pentru descurajarea și devalorizarea Iubirii în sens divin și tradițional, în timp ce cea de-a doua conferință va aduce în discuție rolul familiei, diferențele dintre familia tradițională și familia modernă, și impactul noilor tendințe asupra societății. Vor fi devoalate mecanismele utilizate în strategia globală de comunicare dedicată copiilor și adolescenților, pentru a trage un semnal de alarmă acolo unde se impune.

Evenimentele îl vor avea ca invitat special pe Dan Puric, actor, eseist, autor și regizor de teatru, care va urca pe scenă însoțit de Lavinia Bădeanu, într-o formulă unică, fără precedent pe scenele din România. Lavinia Bădeanu este specialist în relații publice și strateg în comunicare, cu peste două decenii de activitate,

Accesul la cele două conferințe live este gratuit, în limita locurilor disponibile. Invitațiile la eveniment se obțin direct de pe site-ul Teatrului George Ciprian https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php?month=3&year=2024 și se prezintă la sosire fie în format electronic, pe telefon, fie printate pe suport de hârtie.

La finalul ambelor conferințe vor avea loc sesiuni de autografe, prezentări de carte și ședinte foto cu participanții.

 

Măsuri care privesc accesul şi contactul cu publicul

 1. La intrare se va efectua un triaj observaţional şi nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree), temperatura max. 37,3.
 2. Se va realiza termometrizarea spectatorilor/vizitatorilor. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie;
 3. Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/non-medicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul;
 4. Accesul în spaţiu se face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m;
 5. Persoanele îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare;
 6. Intrarea/ieşirea sunt separate, unice, pentru facilitarea menţinerii distanţei fizice;
 7. Accesul se face pe timpi cu până la o oră înainte de eveniment pentru a evita aglomeraţia.
 8. Bilete NU vor avea locuri nominale.
 9. Bilete se pot achiziționa doar online sau de la Agenția de Bilete a Teatrului „George Ciprian” situată bdul. Nicolae Bălcescu nr. 37
 10. Intrarea în sală se face în ordinea venirii începând cu primul loc marcat din primul rând disponibil. (Rândul C)
 11. În ziua spectacolului biletele se pot achiziționa de la Agenția de Bilete a Teatrului „George Ciprian” situată bdul. Nicolae Bălcescu nr. 37sau online cu maxim 30 de minute înainte de spectacol.
 12. Biletele vor fi scanate; se va evita ruperea sau atingerea biletelor;
 13. Participanţii au obligaţia purtarea măştii de protecţie;
 14. În cazul utilizării toaletelor se va respecta distanţa obligatorie de minimum 1,5 m;
 15. După şi/sau înaintea fiecărui eveniment se realizează dezinfectarea cu substanţe biocide autorizate a tuturor scaunelor, pufurilor etc.;
 16. Se interzice consumul de mâncare şi băutură în locaţie.