BROADWAY LEGENDS

BROADWAY LEGENDS

Broadway Legends finaaaaal

Ziua Femeii și venirea primăverii vor fi sărbătorite la Teatrul „George Ciprian” cu o explozie de glamour, muzică live, dans și lumini. În zilele de 8, 9 și 10 martie, de la ora 19:00, vom prezenta spectacolul BROADWAY LEGENDS (Legende de pe Broadway), realizat special pentru scena noastră de Departamentul de Teatru Muzical din cadrul Weston College (Anglia). BROADWAY LEGENDS este un colaj de secvențe din musicaluri care au făcut istorie pe Broadway (celebrul district al teatrelor din New York) și în West End („Broadway-ul” londonez). Regia îi aparține lui Kyle Davies, experimentat în montarea musicalurilor de succes chiar în teatrele de pe Broadway. Actorii își propun să vă ofere o senzație de bine și să vă elibereze pentru câteva clipe din cotidian, aducând pe scena de la Buzău o parte din magia marilor povești muzicale.

Șase actori talentați, studenți la apreciata University Centre Weston din Anglia, vor interpreta numere faimoase de muzică și dans din spectacole precum „Chicago”, „Mamma Mia”, „We Will Rock You”, „West Side Story”, „Rocky Horror Show” și numere energice de step din „Anything Goes” și „42nd Street”, printre multe altele.
Regizorul spectacolului, Kyle Davies, este originar din SUA și are un palmares impresionant – amintim că a lucrat cu însăși Julie Andrews.
Biletele se vând rapid, așa că nu ratați această frumoasă ocazie!
Regia: Kyle Davies. Coregrafia: Nancy Ling, Lucie Morrish. Aranjament muzical: Abigail Burkinshaw. Lumini/sunet: Connor Edwards.
Distribuția: Sian Davis, Ben Hazell, Aemilia Hurst, Amelia Jolliffe, Saraswathi Nickson, Adam Salvesen.

Prețuri:
Biletele costă 40 lei/persoană.
Femeile au reducere la spectacolul din data de 8 martie - preț: 20 lei/persoană.
Elevii au reducere (8, 9 și 10 martie): 20 lei/persoană.
Informații suplimentare: 0740496561

Mai jos, puteți viziona un clip de prezentare a activității Departamentului de Teatru Muzical de la Weston College. Numărul actorilor și conținutul secvențelor din spectacol pot varia față de acest clip.