Concursul „Viața s-a mutat pe Internet” – secțiunea POVEȘTI va fi jurizată de Prof. Iulia Lazăr, Prof. dr. Aura Pipeaua, Prof. Cristina Tudorancea.

Bun găsit!

Săptămâna trecută, v-am anunțat că secțiunea DESENE a Concursului „Viața s-a mutat pe Internet” va fi jurizată de artista vizuală Delia Popa, reprezentantă a organizației ArtCrowd.

Astăzi, venim cu vești noi!

Am stabilit și juriul pentru secțiunea POVEȘTI.

Mai exact, este vorba despre:

Prof. Iulia Lazăr:

Profesor (gradul I) la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzău. Absolventă a Facultății de Limba și Literatura Română a Universității București, promoția 1886. Absolventă a programului postuniversitar „Arta teatrului în educație”, organizat de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, București.  Fondatoare - în 1993 - și coordonatoare a cenaclului literar „Ad astra” al Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu”.

Prof. dr. Aura Pipeaua:

Profesor (grad didactic I) în cadrul Liceului de Arte ,,Margareta Sterian”, Buzău. Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Română-Engleză, Universitatea din București, promoția 1995. Master în Teoria literaturii și culturii - Literatură comparată. Doctorat cu tema: ,,Receptarea critică postumă a operei lui Vasile Voiculescu”.

Prof. Cristina Tudorancea:
Profesor la Colegiul Economic Buzău, gradul didactic I. Absolventă a Universității „Al. I. Cuza" Iași, Facultatea de Filologie (limba română – limba franceză). Îndrumătoare a cercului de creație literară „Phantasia” și a clubului de lectură „Printre cărți”. Colaboratoare a Teatrului „George Ciprian” Buzău.

Suntem extrem de încântați de această colaborare și le mulțumim pentru disponibilitate și efortul depus.

Cât despre Concursul „Viața s-a mutat pe Internet”, criteriile de selecție vor fi anunțate în curând.

Urmăriți pagina noastră în continuare dar și site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro pentru mai multe detalii cu privire la activitățile noastre!

 

 

Măsuri care privesc accesul şi contactul cu publicul

 1. La intrare se va efectua un triaj observaţional şi nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree), temperatura max. 37,3.
 2. Se va realiza termometrizarea spectatorilor/vizitatorilor. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie;
 3. Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/non-medicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul;
 4. Accesul în spaţiu se face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m;
 5. Persoanele îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare;
 6. Intrarea/ieşirea sunt separate, unice, pentru facilitarea menţinerii distanţei fizice;
 7. Accesul se face pe timpi cu până la o oră înainte de eveniment pentru a evita aglomeraţia.
 8. Bilete NU vor avea locuri nominale.
 9. Bilete se pot achiziționa doar online sau de la Agenția de Bilete a Teatrului „George Ciprian” situată bdul. Nicolae Bălcescu nr. 37
 10. Intrarea în sală se face în ordinea venirii începând cu primul loc marcat din primul rând disponibil. (Rândul C)
 11. În ziua spectacolului biletele se pot achiziționa de la Agenția de Bilete a Teatrului „George Ciprian” situată bdul. Nicolae Bălcescu nr. 37sau online cu maxim 30 de minute înainte de spectacol.
 12. Biletele vor fi scanate; se va evita ruperea sau atingerea biletelor;
 13. Participanţii au obligaţia purtarea măştii de protecţie;
 14. În cazul utilizării toaletelor se va respecta distanţa obligatorie de minimum 1,5 m;
 15. După şi/sau înaintea fiecărui eveniment se realizează dezinfectarea cu substanţe biocide autorizate a tuturor scaunelor, pufurilor etc.;
 16. Se interzice consumul de mâncare şi băutură în locaţie.