Concursul „Viața s-a mutat pe Internet” – secțiunea POVEȘTI va fi jurizată de Prof. Iulia Lazăr, Prof. dr. Aura Pipeaua, Prof. Cristina Tudorancea.

Bun găsit!

Săptămâna trecută, v-am anunțat că secțiunea DESENE a Concursului „Viața s-a mutat pe Internet” va fi jurizată de artista vizuală Delia Popa, reprezentantă a organizației ArtCrowd.

Astăzi, venim cu vești noi!

Am stabilit și juriul pentru secțiunea POVEȘTI.

Mai exact, este vorba despre:

Prof. Iulia Lazăr:

Profesor (gradul I) la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzău. Absolventă a Facultății de Limba și Literatura Română a Universității București, promoția 1886. Absolventă a programului postuniversitar „Arta teatrului în educație”, organizat de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, București.  Fondatoare - în 1993 - și coordonatoare a cenaclului literar „Ad astra” al Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu”.

Prof. dr. Aura Pipeaua:

Profesor (grad didactic I) în cadrul Liceului de Arte ,,Margareta Sterian”, Buzău. Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Română-Engleză, Universitatea din București, promoția 1995. Master în Teoria literaturii și culturii - Literatură comparată. Doctorat cu tema: ,,Receptarea critică postumă a operei lui Vasile Voiculescu”.

Prof. Cristina Tudorancea:
Profesor la Colegiul Economic Buzău, gradul didactic I. Absolventă a Universității „Al. I. Cuza" Iași, Facultatea de Filologie (limba română – limba franceză). Îndrumătoare a cercului de creație literară „Phantasia” și a clubului de lectură „Printre cărți”. Colaboratoare a Teatrului „George Ciprian” Buzău.

Suntem extrem de încântați de această colaborare și le mulțumim pentru disponibilitate și efortul depus.

Cât despre Concursul „Viața s-a mutat pe Internet”, criteriile de selecție vor fi anunțate în curând.

Urmăriți pagina noastră în continuare dar și site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro pentru mai multe detalii cu privire la activitățile noastre!